Registra't o accedeix per a guardar els teus accessos directes.

El Calafell sorprèn el Club Patí Manlleu amb una victòria ajustada
07-12-2023

El Calafell s'imposa per 2-1 en un partit molt disputat

El Calafell va aconseguir una victòria ajustada per 2-1 contra el Club Patí Manlleu en un partit molt disputat. El partit, celebrat al Pavelló Joan Ortoll, va veure com els locals es mostraven més efectius en atac.
El primer gol del Calafell va arribar en el minut 10, obra de Martí Casas. El Manlleu va intentar reaccionar i va tenir diverses oportunitats, però el porter del Calafell, Gerard Camps, va estar inspirat. A la segona part, el Manlleu va empatar gràcies a un gol de Lluc Crusellas, però el Calafell va respondre ràpidament amb un gol de penal d'Oriol Palau. Els últims minuts van ser intensos, amb el Manlleu buscant l'empat, però la defensa del Calafell va resistir. Aquesta victòria permet al Calafell mantenir-se en una bona posició a la classificació. L'entrenador del Calafell, Jordi Esteva, va destacar la solidesa defensiva del seu equip i la importància de continuar treballant amb la mateixa intensitat en els pròxims partits.